GUIA TURISTIC

1 FEBRERO 2019
GUIA TURISTIC

Empresa nacional del sector turístic, referent al seu sector i amb oficines ubicades al centre de Barcelona, necessita incorporar guies turístics per als tours regulars que s’organitzen per la ciutat i rodalies.

Aquestes persones reporten directament a la Cap de Guies de la companyia, i acompanyen els clients durant tot el recorregut del tour, explicant els indrets que inclou la visita (tant interiors com exteriors), i ajudant al visitant  en TOT el que pugui necessitar.

Son els interlocutors amb els clients, els faciliten tota la informació relativa a l’espai que es visita, resolen dubtes, resolen incidències, etc…

En definitiva han de contribuir a que el client gaudeixi d’una experiència gratificant i gairebé única, que la recordi i valori de manera molt positiva.

Per això, ens calen persones molt sociables, extravertides, que els agradi el contacte amb la gent d’ altres cultures, amb facilitat per a la comunicació efectiva. i que li agradi  comunicar-se amb ells.

I sobre tot, persones amb flexibilitat horària per a treballar els caps de setmana.

Per a aquesta posició, es imprescindible estar en possessió del Títol  de la Generalitat de Catalunya que habilita a poder exercir la professió de Guia Turístic en territori Català.

Si enlloc del títol de Catalunya tens el d’una altre regió europea o Comunitat Autònoma espanyola, caldrà tenir disponibilitat per a convalidar-lo per poder exercir aquí.

També es imprescindible que puguis expressar-te de manera fluida en anglès i en francès, i valorarem molt  altres idiomes com italià, portuguès, xinès, alemany, etc..

Podem adaptar-nos a persones que vulguin treballar jornada completa o bé jornada parcial.

OFERIM

  • Contracte laboral
  • Formació i acompanyament inicial
  • Jornada : 40 h/setmana o jornada parcial en funció de cada candidat/a
  • Dos dies de festa a la setmana, tot i que caldrà treballar o dissabte o diumenge
  • Lloc de treball : centre de BCN

SALARI

  • Salari brut : entre els 22.000 als 27.500 € anuals (per a jornada completa 40 hores)

INCORPORACIÓ

  • Mitjans de març 2019

BCM talent

BCM talent consultoria de busqueda y seleccion de personal. Talent adquisition.

Contacte

Avinguda República Argentina 47 Entl. 2ª
08023 Barcelona

bcm@bcm.cat

BCM retail

BCM retail consultoria especialista en management empresas retail.

Contacto

Avinguda República Argentina 47 Entl. 2ª
08023 Barcelona

bcm@bcm.cat